Arrangementet er afholdt

Jeuru

Jeuru tryllebinder Hotel Cecil med sin bjergtagende vokal og sydende opkog af rap og elektronisk soul den 14/10.

Den dansk/amerikanske rapper og sangskriver Jeuru ramte den danske musik strøm i 2018 med ep’en ‘King of the Cruel’. Siden har han fortsat en støt strøm af stærke udgivelser, der favner alt fra rap, glødende soul, electronica, R&B og skrøbelig pop.

Nu er han på vej med ny musik, som han tager med på scenen, når han indtager Hotel Cecil til oktober med sin bjergtagende vokal og sine tryllebindende sange.

Jeuru er født i Queens, New York, men bor i København. Hans musikalske output er stærkt forbundet med et overdådigt visuelt univers, og han har på kort tid slået sit navn fast hos danske medier Soundvenue, Euroman og Politiken. Førstnævnte har hyldet hans mageløse vokal og kaldt ham en af landets stærkeste frontpersoner, mens sidstnævnte har omtalt ham som en ny konge af soul.

Han har desuden arbejdet sammen med Nikolaj Vonsild fra When Saints Go Machine og optrådt på SPOT, til VEGAs Udvalgte og Steppeulven 2022, mens han har kommende koncerter på Heartland og Roskilde Festival. Og så rider han endda sideløbende på en bølge af opmærksomhed fra den danske modeindustri.