Arrangementet er afholdt

Johan Kolstrup

Med albummet ‘Frk. Andersen & motorcykelracet’ og en velbesøgt headliner tour i foråret slår Johan Kolstrup tæppet til side for en sensommer med, ikke kun en optræden på UHØRT festival, men også med solo show på Hotel Cecil lørdag den 18. september.

Albummet fra Johan er den foreløbige kulmination på hans formative-og musikalske rejse, der startede i hjembyen Skive. Her trådte han sine musikalske barnesko, da han som 12-årig skrev sine første sange som del af et succesfuldt Skive-kuld. Han indspillede i 2014 sit engelsksprogede og anmelderroste album “Ruffled Feathers” i Berlin og New York City. De lyse nætter-og den nordiske melankoli trak dog Johan tilbage til Danmark, hvor han nu har fundet hjem som dansksproget sanger-og sangskriver.

Koncerten er arrangeret af Johan selv og støttet af Slots-og Kulturstyrrelsen som led i sommeraktivitetspuljen og arrangementet bliver det sidste sommerarrangement i rækken af støttede initiativer.

Foruden sin egen koncert præsenteres, på aftenen, yderligere to navne. Kunstner og Ph.d. ved Det Kongelige Kunstakademi Kristoffer Raasted afslører en ny lys-og videoinstallation særligt fremstillet til lejligheden og sanger-& sangskriver Esben Svane varmer publikum op med en håndfuld sange om, hvordan kærligheden, selv i et land som Danmark, kan være svær at få til at blomstre frit.