Arrangementet er afholdt

John Smith (UK)

support: Select Captain

Den Essex-fødte folk-sanger John Smith har fem albums og over 10 millioner Spotify-streams bag sig, og den 7. marts kommer han til Hotel Cecil.

Det fascinerende guitarspil kombineret med en rå og alligevel honningblød stemme og fortryllende forfatter-evner gør ham til en af ​​Storbritanniens fineste guitarister og sangskrivere. Glæd dig til en koncert med en transatlantisk blanding af guitar-teknikker, som er gennemsyret af britisk folk.

For nylig har han åbnet koncerter for Iron and Wine, Tinariwen og Ben Howard, ligesom han har gæstet kunstnere som Jackson Browne, Jarvis Cocker, Jerry Douglas og Rodney Crowell, Lianne La Havas og Joan Baez. Albummet ’Hummingbird’, som udkom 5. oktober, indeholder både traditionelle folkesange fra det 15. århundrede i John Smiths fortolkning såvel som nye sange, som han selv har skrevet. De undersøger alle tidløse temaer som længsel, kærlighed, tragedie, sorg, modstandskraft, lyst, hengivenhed, heltemod og værdighed.

“You’re smiling even as tears catch in your throat”MOJO (4/5)

“Refreshing openness and honesty”Total Guitar (4,5/5)

“His most personal statement yet… a wonderful record”Guitarist Magazine (9/10)

Select Captain er det musikalske alter ego for sanger, sangskriver og guitarist Kristian Gaarskjær. Med et musikalsk afsæt i den amerikanske sangskrivertradition, tager Kaptajnen lytteren med på et roadtrip gennem et fængende og skrøbeligt musikalsk univers, domineret af solide melodier, akustiske instrumenter og sfærisk rumklang. Select Captain er netop nu aktuel med sit 3. album “Off To Save The World”. Et album der både har medført solid radio rotation, og bl.a. indeholder singlen “If I Should Go”, som er streamet mere end 1.6 mio. gange på Spotify.