27.10.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 200 kr. (Eks. gebyr)

JOMI

JOMI opfører nye sange fra kommende album på Hotel Cecil den 27. oktober.
Kært barn har mange navne. Jomi Massage, også kaldet JOMI, har netop udgivet første single “Livet er lige begyndt” fra et kommende album, og til efteråret kan du komme med, når hun præsenterer de nye sange live på Hotel Cecil.
På sangen viser JOMI sig fra sin måske til dags dato mest åbne og tilgængelige side af hendes musikalske tur. Hendes stemme står klart som aldrig før og synger endnu engang på dansk, med tekster der går lige i hjertekulen. Bag ved klaveret har hun besøg af fornemme kræfter som Kresten Osgood på trommer, Ida Duelund Hansen på båndløs bas, og DMA-vindende Kathrine Windfeld har lavet smygende blæserarrangementer.
Som altid arbejder JOMI med kontrasternes landskaber. Der er ingen kunstneriske benspænd, men i stedet et nysgerrigt legebarn, der frit og åbent har fundet musikken præcis hvor den tog hende hen.
JOMI kan se tilbage på en lang og driftig karriere som sanger, sangskriver og musiker. Udover at have udgivet musik som Jomi Massage, har hun spillet i bands som Murmur og udgør fortsat en fjerdedel af støjrock bandet Speaker Bite Me, og så har hun samarbejdet med en lang række af danske musikere. Desuden har hun også lavet musik til film, teaterstykker og radiodramaer.