27.10.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 200 kr. (Eks. gebyr)

JOMI

JOMI opfører nye og gamle danske sange på Hotel Cecil den 27. oktober.

Kært barn har mange navne. Jomi Massage, også kaldet JOMI, har nu udgivet de første singler fra det kommende album LYST. Først kom balladen “Livet er lige begyndt” og derefter en vaskeægte samtykkesang, som selvfølgelig hedder “JaNejMåske”, og til efteråret kan du komme med, når hun præsenterer de alle nye sange, samt en håndfuld ældre og andres, live på Hotel Cecil.

Jomis stemme står klart som aldrig før og synger endnu engang på dansk, med tekster der går lige i hjertekulen. Bag ved klaveret har hun besøg af fornemme kræfter, og DMA-vindende Kathrine Windfeld har lavet smygende blæserarrangementer.

Som altid arbejder JOMI med kontrasternes landskaber. Der er ingen kunstneriske benspænd, men i stedet et nysgerrigt voksent legebarn, der frit og åbent har fundet musikken præcis hvor den tog hende hen.

Jomi siger om koncerten:Jeg glæder mig selvfølgelig helt enormt. Det bliver første gang jeg skal spille live med det her vilde orkester og i vanlig stil kan jeg ikke lade være med at udvide til sidste øjeblik. Indtil videre kan jeg hviske at der da også kommer besøg af ukulele, cello og nok også en gammel ven.”

“Vi spiller selvfølgelig den nye plade, men jeg ryster også lige de Skandinaviske Klagesange og spiller et par yndlingsnumre fra andre kunstere. Vi skal simpelthen bare fejre musikken sammen. Det er jo releasekoncert og hvordan oversætter man det? En Giv Slip-Koncert? Den er jeg med på. Lad os give slip sammen.”

JOMI kan se tilbage på en lang og driftig karriere som sanger, sangskriver og musiker. Udover at have udgivet musik som Jomi Massage, har hun spillet i bands som Murmur og udgør fortsat en fjerdedel af støjrock bandet Speaker Bite Me, og så har hun samarbejdet med en lang række af danske musikere. Desuden har hun også lavet musik til film, teaterstykker og radiodramaer.

 

Lineup
Jomi – Vokal, tangenter og strenge.
Kresten Osgood – trommer
Tove Sørensen – Bas
Anne Andersson – trompet
Maria Dybbroe – Basklarinet
Jesper Løvdal – Saxofon