Arrangementet er afholdt

Josephine Philip & Hannah Schneider

Dobbeltkoncert

Josephine Philip (Darkness Falls, Trentemøller, JaConfetti) og Hannah Schneider (AyOwA) spiller dobbeltkoncert på Hotel Cecil den 27. oktober. 

Josephine Philip og Hannah Schneider er begge en etableret del af den danske musikscene – Philip med samarbejder som Darkness Falls, Trentemøller, JaConfetti og Schneider med 3 soloalbum i bagagen og de seneste år i den dansksprogede elektroniske duo AyOwA.

Til efteråret spiller de dobbeltkoncert på Hotel Cecil, der lover om en helt særlig og intim aften i selskab med de to talentfulde musikere. De bevæger sig inden for hvert deres soniske univers, men den røde tråd er deres karakteristiske og ekstremt nærværende stemmer, der inviterer lytteren helt tæt på.

I maj 2022 udgav Philip sit debut soloalbum We Get Lost and Found som b.la. høstede 5 stjerner I Gaffa, og 30. september udkommer Schneiders længe ventede 4. soloalbum Ocean Letters. 

Begge plader udgives på deres fælles pladeselskab Midnight Confessions- et nystartet label for alternativ pop og hybrid-projekter mellem samtidskunst og musik. Sammen har de også Philip | Schneider – en eksperimentel duo med den ene fod rodfæstet i lyd og den anden i performance og billedkunst. Med en fælles interesse for stemmen og dens performative muligheder, skaber de forførende rummelige kompositioner, performances og lydinstallationer der engagerer både krop, ører og sind. Duoen har gennem de seneste to år har sat sit tydelige aftryk på den danske performance- og kunstscene med optrædener på alle de mest toneangivende kunstinstitutioner.