03.05.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 225 kr. (Inkl. gebyr)
Siddepladser

Josephine Philip

Josephine Philip (Darkness Falls, JaConfetti) tryllebinder med drømmende indie og lo-fi pop på Hotel Cecil, når hun sammen med sit band – Lasse Martinussen, Silas Tinglef og Simon Littauer –spiller koncert til maj med sangene fra sit album ’We Get Lost and Found’.

Sanger og komponist Josephine Philip har længe været en vigtig del af den danske musikscene med samarbejder som Darkness Falls, Trentemøller, JaConfetti mm. I maj 2022 udgav hun solodebuten We Get Lost And Found, som b.la. høstede 5 stjerner i Gaffa. Hun er inspireret af et væld af kunstneriske udtryk; korværker, samtidskunst og performance, jazzstandarder, eksperimentel musik, film, litteratur og klassisk musik, referencer som hun trækker på i sine poetiske fortællinger. 

Philip har med 3 singler ligget i tung rotation på P6 Beat og er blevet taget meget varmt imod på både danske og udenlandske musikmedier. 

Hun påbegyndte arbejdet med sit kommende album We Get Lost And Found  i løbet af vinteren 2019, og processen accelererede i pandemiåret 2020. Den isolation, som mange af os delte, blev en katalysator for processen, og i både kompositioner og tekster resonerer de personlige og fælles oplevelser fra denne periode – følelsen af intens væren, glæde, fortvivlelse, kærlighed, frustration og forsigtig optimisme, som hurtig blev knust af pessimisme, for derefter kort at lettes af håb. Musikken bevæger sig fra det intime akustiske og minimalistiske rum til mere omfangsrigt orkestrerede produktioner alt bundet sammen af Philips nærværende stemme der med historiefortællingen som omdrejningspunkt indfanger lytteren.