24.02.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 185 kr. (Eks. gebyr)

Josh Rouse (US) + Vetiver (US)

Der er amerikansk folk-kræs for kendere, når Josh Rouse og Vetiver giver dobbeltkoncert den 10. oktober 2021 på Hotel Cecil.

Der er lagt i ovnen til en helt særlig aften, når to af USA’s fineste singer/songwriters, Josh Rouse og Andy Cabic – bedre kendt under kunstnernavnet Vetiver – gæster Hotel Cecil i København, hvor de spiller dobbeltkoncert, hvor de hver for sig giver smagsprøver fra deres bundsolide bagkatalog.

48-årige Josh Rouse har, siden han debuterede med albummet ”Dressed Up Like Nebraska” i 1998 markeret sig som en af sin generations fineste sangskrivere i grænselandet mellem folk, roots og poprock. Han har i alt udgivet 13 studiealbum, senest julealbummet ”The Holiday Sounds of Josh Rouse” i 2019, arbejdet sammen med bl.a. Kurt Wagner fra Lambchop og turneret med Grant-Lee Phillips, Mark Eitzel, Aimee Mann og Vic Chesnutt.

Andy Cabic gjorde for første gang opmærksom på sig selv på den californiske freakfolk-scene i start-00’erne, og i 2004 udsendte han sit første album som Vetiver, der bl.a. førte til samarbejder og koncerter med Devendra Banhart og Joanna Newsom. Siden har han i alt udgivet syv studiealbum – hvoraf seneste tilføjelse til diskografien, det milde og melodiske ”Up on High”, udkom i 2019 – og turneret med bands som Wilco, Fleet Foxes og The Shins.