Arrangementet er afholdt

Josh Rouse (US) + Vetiver (US)

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Josh Rouse og Vetiver den 10. oktober 2021, men det er lykkedes at finde en ny dato til koncerten, så Josh Rouse og Vetiver nu kommer til Hotel Cecil den 24. februar 2022. Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til den nye koncert den 24. februar 2022.

——————

Der er amerikansk folk-kræs for kendere, når Josh Rouse og Vetiver giver dobbeltkoncert den 10. oktober 2021 på Hotel Cecil.

Der er lagt i ovnen til en helt særlig aften, når to af USA’s fineste singer/songwriters, Josh Rouse og Andy Cabic – bedre kendt under kunstnernavnet Vetiver – gæster Hotel Cecil i København, hvor de spiller dobbeltkoncert, hvor de hver for sig giver smagsprøver fra deres bundsolide bagkatalog.

48-årige Josh Rouse har, siden han debuterede med albummet ”Dressed Up Like Nebraska” i 1998 markeret sig som en af sin generations fineste sangskrivere i grænselandet mellem folk, roots og poprock. Han har i alt udgivet 13 studiealbum, senest julealbummet ”The Holiday Sounds of Josh Rouse” i 2019, arbejdet sammen med bl.a. Kurt Wagner fra Lambchop og turneret med Grant-Lee Phillips, Mark Eitzel, Aimee Mann og Vic Chesnutt.

Andy Cabic gjorde for første gang opmærksom på sig selv på den californiske freakfolk-scene i start-00’erne, og i 2004 udsendte han sit første album som Vetiver, der bl.a. førte til samarbejder og koncerter med Devendra Banhart og Joanna Newsom. Siden har han i alt udgivet syv studiealbum – hvoraf seneste tilføjelse til diskografien, det milde og melodiske ”Up on High”, udkom i 2019 – og turneret med bands som Wilco, Fleet Foxes og The Shins.