08.04.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 250 kr. (Inkl. gebyr)

Joshua Radin (US)

Joshua Radin har spillet sig ind i hjertekulen på millioner af fans med hits som ‘Winter’ og ‘Only You’ og et talent for at skrive rørende sange i stil med John Mayer, Ben Harper og Jack Johnson. Til april gæster den amerikanske singer/songwriter Hotel Cecil med ny musik.  

Joshua Radin fik sit store gennembrud tilbage i 2004 med debutsangen ‘Winter’, som snart blev et stort hit efter at have været med i komedieserien ‘Scrubs’. I 2006 fulgte Radin op med debutalbummet ‘We Were Here’, hvor Ryan Adams medvirkede på nummeret ‘Lovely Tonight’.

Snart fulgte udgivelsen ‘Simple Times’ fra 2008, som solgte mere end 250.000 eksemplarer, mens han på tværs af sine 9 studiealbum samlet har solgt over 750.000 eksemplarer. Hans seneste album ‘The Ghost and the Wall’ demonstrerede fortsat Radins særlige evne til at skrive fortryllende sange mellem nærværende klange og stærkt rørende tekster.

Han er desuden blevet rost af medier som Rolling Stone, Elle og The Guardian, har optrådt i store amerikanske tv-shows som ‘Ellen DeGeneres’, ‘Conan’ og ‘Jimmy Kimmel Live’, og så er hans musik blevet brugt i ‘American Idol’ samt tv-serierne ‘Grey’s Anatomy’ og ‘One Tree Hill’.

Joshua Radin har tidligere spillet to koncerter for fyldte sale på Hotel Cecil. Til april vender han tilbage til samme scene med en sætliste bestående af klassikere og spritnye kompositioner.