Arrangementet er afholdt

Joshua Radin (US)

Den melodistærke amerikanske singer/songwriter Joshua Radin præsenterer sit nye album live den 24. januar på Hotel Cecil.

Joshua Radin er garant for organisk og melodisk singer/songwriter med personlige tekster, ikke ulig navne som John Mayer, Ben Harper, Jason Mraz og Jack Johnson. Så det bliver en intim og nærværende koncertoplevelse, når han gæster Hotel Cecil med sangene fra sit kommende album ”Here, Right Now”, der udkommer den 4. oktober.

Den amerikanske sanger og sangskriver brød igennem i 2004 med sit første nummer ”Winter”, der blev et hit via den populære tv-serie ”Scrubs”, og som i 2006 blev fulgt op af debutalbummet ”We Were Here”, hvor Ryan Adams medvirkede på nummeret ”Lovely Tonight”.

Størst kommerciel succes har Joshua Radin opnået med pladen ”Simple Times” (2008), der er solgt i mere end 250.000 eksemplarer. I alt har han udgivet syv studiealbum og solgt over 750.000 album.

Han er desuden blevet rost af medier som Rolling Stone, Elle og The Guardian, har optrådt i store amerikanske tv-shows som ”Ellen DeGeneres”, ”Conan” og ”Jimmy Kimmel Live”, og så er hans musik blandt andet blevet brugt i ”American Idol” og tv-serierne ”Grey’s Anatomy” og ”One Tree Hill”.

Billetsalget starter fredag den 12. juli kl. 10.