Arrangementet er afholdt

Julie Ellinor

Support: Andreas Kruse

Med uimodståelige indie pop fuldtræffere som ‘Disarray’ og ‘Mislead’ har Julie Ellinor på kort tid tiltrukket sig opmærksomhed fra P3, P6 og Gaffa . Debutalbummet er lige om hjørnet, og til april spiller den danske sangskriver og guitarist koncert på Hotel Cecil i København. 

Den danske sanger, sangskriver og guitarist Julie Ellinor leverer indie pop, der emmer af nerve og ærlighed. Med sin karismatiske stemme og øre for de fængende popmelodier, lukker den fremadstormende sanger lytteren ind i et univers bestående af støvede synthesizers, luftige guitarflader og insisterende basslines.

Ellinor har tiltrukket sig opmærksomhed i danske medier, specielt på dansk radio, hvor hendes skarptskårne singler ”Disarray” og ”Mislead” har været i tung rotation på både P3, P4 og P6 Beat, og hendes single ”Disarray” blev udråbt til Ugens Uundgåelige på P3. Derudover spillede Ellinor sin første tour i foråret 2022, hvor hun bl.a. lagde vejen forbi SPOT Festival og modtog 5 stjerner fra GAFFA for hendes koncert.

Ellinor har siden da tilbragt det meste af sin tid i studiet for at indspille hendes kommende debutalbum, der indtil videre har budt på singlerne “Selfish Wishes” og “Reality’s Got Nothing On Illusion”.

Begge sange er forløbere til det kommende debutalbum der udgives i marts 2023.

På debutalbummet dyrkes en forkærlighed for 60’erne og 70’ernes akustiske og analoge lyd med en håndspillet og organisk tilgang, der samtidig trækker på poppens traditioner. Al sammen danner rammen om de personlige og reflekterende tekster.

Julie Ellinor fortæller: ”Albummet er mit første store værk, og det føles fantastisk at kunne skabe en større fortælling, end jeg har prøvet før. Under indspilningerne har jeg haft fokus på, at sangene skulle være sjove at spille live, og jeg glæder mig derfor helt vildt til at slippe albummet endnu mere fri sammen med mit band. Koncerterne kommer til at være fyldt med energiudladninger og intensitet.”

Support: Andreas Kruse