Arrangementet er afholdt

Kajsa Vala

Koncerten med Kajsa Vala er rykket til den 3. september. Billetter købt til koncerten den 7. maj er i den forbindelse gyldige til den nye dato den 3. september.

———————-

Efter at have optrådt sammen med Psyched Up Janis og varmet op for The Sandmen, giver Kajsa Vala koncert på egen hånd på Hotel Cecil den 7. maj.

Dansk-islandske Kajsa Vala er en raffineret og vidunderlig blanding af rock, folk og country, men også med en snært af nordisk melankoli over sig – referencerne tæller alt fra Sheryl Crow og Lucinda Williams til Emmylou Harris og Patty Griffin.

Hun er en rasende dygtig guitarist, som håndterer alt fra dobro til elguitar, stemmen er stærk og sårbar på en gang, og live har hun et fabelagtigt velspillende band. Hendes koncert på SPOT i maj 2018 fik 5 flotte stjerne i Gaffa.

For nylig har Kajsa både gjort sig bemærket som tredje live-medlem i Psyched Up Janis og som support for The Sandmen.

Det seneste år har hun desuden arbejdet med producer Lasse Lyngbo (Hjalmer) og Carsten Heller (Nephew). Resultatet af dette arbejde kan man opleve, når hun giver intimkoncert på Hotel Cecil.

Om den kommende koncert udtaler hun:

“Efter et efterår med akustisk turné i intime rammer, glæder jeg mig til at præsentere nye numre med hele bandet – og til at skrue lidt op igen.”