26.11.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 260 kr. (Inkl. gebyr)
Siddepladser

Kajsa Vala

Tilbage til rødderne, masser af vokaler, endnu flere historier og lidt tættere på publikum. Kajsa Vala kommer helt tæt på når hun spiller koncert på Hotel Cecil.

Det er egentlig meget simpelt. Gode sange og lige så gode venner. Instrumenter, flerstemmig sang, et publikum – og en scene. Kajsa Vala forlænger succes’en, men skærer ind til benet og tager sin mand og to gode venner med, når hun kommer til Hotel Cecil for at gi’ publikum en anderledes oplevelse med musikken i øjen- og lyttehøjde.

”Kernen er min mand, mine to gode venner og mig selv, og det kommer til at flyde med vokaler og gode historier. Det handler i virkeligheden om at røre folk og ha’ det sjovt”.

Og de har prøvet det før, det nærværende og det tætte. Både på turné og ikke mindst, da de, som resten af branchen, ufrivilligt blev nødt til at finde ind til kernen. Blandt venner og i uldsokker. Uformelt og ansigt til ansigt.

”Sådan var det jo under lockdown, og sådan er det på denne turné. Det tvinger mig til at fortælle flere historier, når der ikke er et kæmpe band og setup til at støtte op om sangene. Jeg gør begge dele, men på denne turné kan jeg ikke gemme bag på noget eller nogen, og det giver mig en mulighed for at forsøge at være mere gåsehudsfremkaldende.”

Dansk-islandske Kajsa Vala har optrådt med Psyched Up Janis og varmet op for The Sandmen. Kajsa Vala spiller en raffineret og vidunderlig blanding af rock, folk og country med en snært af nordisk melankoli over sig, hvor referencerne tæller alt fra Sheryl Crow og Lucinda Williams til Emmylou Harris og Patty Griffin.