Arrangementet er afholdt

Kalaha

Den 6. juli sætter Kalaha gang i Hotel Cecils dansegulv med electro og eksotiske toner fra alle fire verdenshjørner

Bestående af Niclas Knudsen, Emil de Waal, Jens ‘Rumpistol’ Christiansen og Mikael ‘Spejderrobot’ Elkjær, har det danske ensemble Kalaha formået at skabe et helt unikt univers. Som lytter er du det ene øjeblik på hæsblæsende biljagt igennem bazaren i Istanbul og i næste svæver du i rummets kosmiske evighed. For endelig at lande midt i en kærlighedsceremoni i Mali med Moussa Diallo som ypperstepræst. 

Kalaha udgav senest albummet ‘Mystafa’, der kommer omkring et væld af genre som brasiliansk samba, tyrkisk 70’er musik, afrikansk highlife og ørkenblues, samt nordiske fornemmelser på sange med psych-rock kongen Uffe Lorenzen og folk-sangeren Hjalte Ross. 

Blandt de 10 nye sange på albummet finder du blandt andet ‘Dans Det Op’, hvor Uffe Lorenzen bringer intensitet og nerve med sin karakteristiske vokal. Andre gæster på albummet tæller Hilal Kaya, Moussa Diallo, Hjalte Ross, Uffe Lorenzen, Maria Køhnke, Kill J, Peter Lopes Andersson, My Wittenburg Berents, Lærke Viola Lentz Milani og Kirsten Louise Bidstrup Hemmingsen.

Der er lagt i kakkelovnen til en varm aften på Hotel Cecil, når den danske elektro-etno-jazz ensemble Kalaha leverer et af deres medrivende og højenergiske live-show med sangene fra deres sprudlende nye album.