30.03.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 195 kr. (Inkl. gebyr)

Kamma

Kamma er klar med sit imødesete debutalbum “Diary” og kommer til Hotel Cecil den 30, marts med sine brændende pophymner.

Kamma har på kort tid skabt ringe i den danske musik-andedam med en fast plads på P3s radioflader og ros fra musikmedier som Soundvenue, der har sammenlignet hende musikalsk med navne som Lana Del Ray og Caroline Polachek. På sin debut-EP ‘Momentary Emotions’ lukkede Kamma os alle ind i sin egen sorgproces. EP’en afspejlede Kammas inderste og var overskygget af et mørke, der kredsede om hendes mors kroniske sygdom, alzheimers.

Nu er Kamma klar med sit debut-album ‘Diary’, hvor hun bevæger sig dybere ind i det skrøbelige og intime med udgangspunkt i Kammas egen historie om at være datter til en kronisk syg forælder. Albummet behandler emner, som at kunne sætte grænser over for andre og om at indse sit eget værd som menneske. Men på mange måder markerer albummet starten på et nyt kapitel for den 28-årige musiker, som selv fortæller:

»Den her plade handler om at sætte sig selv fri fra forventninger, pres og traumatiserende oplevelser, der har sat en dyb forståelse i mig om, at ingen tager mig seriøst, og at jeg ikke er noget værd. Så på det her album tager jeg mig selv SÅ seriøst. Hver gang jeg tager mig selv i at tænke, at noget lyder for plat eller kliché, så siger jeg ‘nej, fuck det, for det er sådan jeg har det, så må det lyde sådan’. Det er popmusik, som alle kan forstå, og det er helt okay, for det er mig, der har skabt det, og det vil jeg faktisk gerne være helt vildt stolt over«.

Til marts kan du opleve Kamma på Hotel Cecil, når hun åbner op for sit gribende og sensible popunivers.