Arrangementet er afholdt

Kamma

Support: Polly

Koncerten med Kamma er aflyst. Billetter refunderes via Ticketmaster.

“Jeg har oplevet angstanfald og voldsomme stress symptomer de seneste par uger, og har derfor valgt at aflyse koncerten på Hotel Cecil. Tak til alle der har købt billetter – de bliver refunderet via billetudbyderen. Jeg giver mere lyd i næste uge, lige nu hviler jeg mig ❤️ kram Kamma”

––––––––––––


Kamma er klar med sit imødesete debutalbum “Diary” og kommer til Hotel Cecil den 30, marts med sine brændende pophymner.

Kamma har på kort tid skabt ringe i den danske musik-andedam med en fast plads på P3s radioflader og ros fra musikmedier som Soundvenue, der har sammenlignet hende musikalsk med navne som Lana Del Ray og Caroline Polachek. På sin debut-EP ‘Momentary Emotions’ lukkede Kamma os alle ind i sin egen sorgproces. EP’en afspejlede Kammas inderste og var overskygget af et mørke, der kredsede om hendes mors kroniske sygdom, alzheimers.

Nu er Kamma klar med sit debut-album ‘Diary’, hvor hun bevæger sig dybere ind i det skrøbelige og intime med udgangspunkt i Kammas egen historie om at være datter til en kronisk syg forælder. Albummet behandler emner, som at kunne sætte grænser over for andre og om at indse sit eget værd som menneske. Men på mange måder markerer albummet starten på et nyt kapitel for den 28-årige musiker, som selv fortæller:

»Den her plade handler om at sætte sig selv fri fra forventninger, pres og traumatiserende oplevelser, der har sat en dyb forståelse i mig om, at ingen tager mig seriøst, og at jeg ikke er noget værd. Så på det her album tager jeg mig selv SÅ seriøst. Hver gang jeg tager mig selv i at tænke, at noget lyder for plat eller kliché, så siger jeg ‘nej, fuck det, for det er sådan jeg har det, så må det lyde sådan’. Det er popmusik, som alle kan forstå, og det er helt okay, for det er mig, der har skabt det, og det vil jeg faktisk gerne være helt vildt stolt over«.

Til marts kan du opleve Kamma på Hotel Cecil, når hun åbner op for sit gribende og sensible popunivers.

Support: Polly

Polly er kunstnernavnet på den danske sanger og sangskriver Amalie Hannibal. Med guitaren som anker blander hun sin kærlighed til gode og hjertebankende popsange med temaer om at være ung i en virkelighed, der kun synes at blive mere kompleks.