04.04.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 355 kr. (Inkl. gebyr)

Kasper Winding

Tidligere i år udgav Kasper Winding sit første album i 6 år – The Test of Time part 1 – som blev undfanget under Corona pandemiens omfattende nedlukninger. Helt alene har Winding dog ikke været om albummet, hvorpå Thomas Blachman, Bo Rande, Mads Langer, Oh Land, Selma Judith samt Kasper Windings børn Pablo og Polly også er at finde. Nu er opfølgeren på vej, og i den anledning kommer Kaper Winding sammen med sit band til Hotel Cecil, hvor vi kan glæde os til både nye numre og gamle kendinge.

Kasper Winding har siden 70’erne gjort sit indtog i den danske musikbranche som musiker, producer og komponist. Han indledte karrieren som trommeslager og percussionist, hvor han bl.a. har indspillet med ABBA, Philip Glass, Barry White og Shu-Bi-Dua. Han har produceret for talrige kunstnere, blandt andre Gangway, Caroline Henderson og C.V. Jørgensen og blandt hans største hits kan nævnes “Lidt til og meget mere” (med C.V. Jørgensen), “Sjæl i flammer” (med Lars Muhl) og “Kom nu hjem”.

Kasper Winding om den kommende koncert: ”Sidste gang jeg spillede live var 2019, det var også første gang jeg for alvor turnerede i næsten 10 år. Planen var, at jeg skulle have fortsat, men så kom corona og lukkede den drøm. Til gengæld gav det plads til, at jeg kunne indspille min sidste plade “The Test Of Time part 1”, som i den grad bærer præg af den legesyge og lethed, jeg følte til sidst på soloturen. Mens jeg skriver dette, er jeg ved at færdiggøre “The test Of Time part 2″ og i den anledning, tager jeg på en lille turné i Danmark til april 2023. Jeg glæder mig vildt, og kan mærke nerverne melde sig, men det er kun godt, for det gør at man totalt fokuseret. Og denne gang har jeg et mindre band at lege med.”