29.09.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 170 kr. (Eks. gebyr)

Kenneth Thordal & Og

Der er dømt urban folk, poetisk poprock og helsyret halvjazz, når Kenneth Thordal og hans band ”& Og” rammer Hotel Cecil d. 29. september.
 
Og der er lagt op til både grin og gråd. For selvom Thordals store bagkatalog kredser om de helt store emner, får døden oftest et kulsort og kærligt los i røven, når den stikker sit hæslige hoved frem.
 
I de senere år har Thordal primært lavet musikteater og filmmusik. Nu er han igen begyndt at udgive sange og spille ude med sit band ”& Og”, der består af Bebe Risenfors, (Tom Waits, Elvis Costello og et hav af andre) på basser, saxofoner og klarinetter, Tore Nissen (Oh Land, Fallulah, The Storm) på keyboard, Martin Clante på bas og guitar og Kenneth Spenner på trommer. Desuden dukker der nok flere musikalske venner op i aftenens løb.
Kenneth Thordal vinyldebuterede som 21-årig postpunker i 1986. Efter nogle engelsksprogede udgivelser med bands som Stalin Staccato og Nude udkom han for første gang med et album på dansk i 2003. I årene derpå badede Thordal i anmelderroser og vandt flere priser, uden at radioerne eller det brede publikum i nævneværdig forstand tog hans sange til sig.
 
I stedet for bare at give op og få sig et ordentligt arbejde, fortsatte Thordal ufortrødent med at udgive plader og skrive sange og musik til hvad som helst. Blandt andet skrev den lille ekspunker pludselig tekst og musik til flere store forestillinger for Det Kongelige Teater. Hans syvende dansksprogede album ”Den tid. Den sorg” udkom i 2019.