Arrangementet er afholdt

KESI

AFLYST

Koncerterne med Kesi på Hotel Cecil er desværre aflyst, fordi Kesi skal opereres på sit stemmebånd. Billetter kan refunderes, hvor de er købt. Vi håber, at Kesi vender stærkt tilbage i det nye år.

__________________________________

I november 2018 slår Kesi dørene op til Hotel Cecil og inviterer sine fans ind til fem eksklusive og helt unikke shows, hvor alting kan ske. 

“Det bliver en ny fest hver dag. Alt kan ske!
Jeg glæder mig til at feste med jer. I er alle inviteret”
-Kesi

Til trods for sin unge alder har Kesi siddet tungt på den danske urbanscene siden 2011. Særligt efter kæmpehittet “Søvnløs” i 2014, der positionerede nørrebrorapperen som et af de meste lovende nye navne indenfor dansksproget hiphop. En profeti, der skulle vise sig at holde stik.
Siden “Søvnløs” har Kesi leveret det ene monsterhit efter det andet, og med singler som “Mamacita”, “Følelsen” og “Rica” feat. Sivas og Gilli, har Kesi i dag markeret sig som et af landets mest progressive artister.

Kesis massive popularitet rækker desuden langt udover hitlisterne. I foråret 2018 spillede Kesi en fuldstændig udsolgt landsdækkende tourne, og med sit jævne flow af ny musik fra øverste hylde, tegner fremtiden kun til at blive endnu større for den unge rapper.