Arrangementet er afholdt

Kim Schumacher – multimedielagkagemix

(kl. 18)

I henhold til myndighedernes retningslinjer er det desværre ikke muligt at afholde arrangementet om Kim Schumacher den 1. marts 2021 (kl. 18), men det er lykkedes at finde en ny dato til arrangementet, så Ralf Christensen og Simon Lund nu kommer til Hotel Cecil den 11. maj 2021 (kl. 18). Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til det nye arrangement den 11. maj 2021 (kl. 18).

——————-
Med udgangspunkt i deres store biografi om tv- og radiolegenden – ‘Dem jeg elsker, elsker jeg’ – leverer Simon Lund og Ralf Christensen et mega maxi multimedielagkagemix show den 1. marts 2021 på Hotel Cecil om hans opvækst, kostskoleliv, kunstfilmkarriere samt om hans privatliv og berømmelse i 80’erne, som han indtog uden kamp med sin skamløse charme.

Det bliver et show med de første offentlige fremvisninger – siden sen-1960’erne – af klip fra teenager-Schumachers kunstsmalfilm samt også privatoptagelser fra 60’erne og 70’erne. Herunder den filmhistorisk ekstremt tidlige psykedeliske film ‘Psychedelic Adventure’, hans skøre, special effect-rige James Bond-pastiche ‘Bavardage’ og gyseren ‘Rejsen.’ Og det bliver en musikalsk rejse gennem hans betydning for vores sprog og for vores musikalske dannelse med dyk ned i hans revolutionerende P3-radio-udsendelser og hans stemme, der borede sig langt ind i hjernerne på en hel generation.