Arrangementet er afholdt

King Dude (US)

support: Dune Messiah

Performing live and in the flesh with his Band of Demon Brothers
En af de mest toneangivende artister på den mørke og dystre folkscene, King Dude, vender tilbage til Hotel Cecil i København den 26. maj, hvor han denne gang har sit band med.

Med inspiration fra de øde vidder og det spirituelle Amerika samt mestre som Leonard Cohen, Johnny Cash og i nyere tid Nick Cave og Michael Gira er King Dude garant for dyster folk med et kritisk og mørkt tekstunivers, der samtidig trækker på americana, blues og country. Han er en særdeles produktiv herre med syv albumudgivelser siden 2010 samt talrige EP-udgivelser, der blandt andet tæller en duetudgivelse med Chelsea Wolfe. Senest udgav han det anmelderroste album “Music To Make War To” i slutningen af 2018.

Dune Messiah
Den Københavnske folk-noir kunstner Dune Messiah, af sangskriveren Magnus Westergaard, udfolder et univers af sort romantik. Igennem følelsesladede tekster som omkranser eksistensens skyggesider og fortabt kærlighed trækker Westergaard på inspirationskilder som Leonard Cohen, Death in June og Nick Cave.
Dune Messiah har netop udgivet sit andet album “Moments of Bliss”, igennem franske Third Coming Records og tyske Aufnahme + Wiedergabe. I den forbindelse med dette har han været på en længere Europa Tourné gennem Frankrig, Tyskland, Holland, Belgien og Tjekkiet. Live-orkestret som Westergaard har med sig kommer hjem fuldt af energi til at blæse Hotel Cecil omkuld.
“Den andægtige singer-songwriter kunne meget vel være Leonard Cohens nordiske arvtager.” – Politiken