Arrangementet er afholdt

Kippenberger

Support: Christian Hede

EP-aktuelle Kippenberger spiller koncert på Hotel Cecil den 20. oktober. Siden tiden med The Floor Is Made Of Lava er den engelsksprogede musik lagt på hylden, og det danske sprog fundet frem i fuld flor på debut-EP’en ‘Uden Hænder’, der udkom 8. juni.

På Kippenbergers debut-EP ’Uden Hænder’ er det engelske sprog blevet parkeret, og det danske sprog får lov til at stå i fuld flor med alt hvad det indebærer af dialekter og sproglige finurligheder; med sine fem tracks viser Kippenberger, hvordan det danske sprog kan twistes, smadres og bygges op igen.

For Tobias Kippenberger har tiden som forsanger i det danske rockband The Floor Is Made Of Lava skabt et bundsolidt fundament, som har bragt ham og bandet udover stepperne og ud på landevejen i ordets mest bogstavelige forstand, og dermed skabt plus på oplevelseskontoen. Lysten til at give slip på styret og køre uden hænder groede sig større, og nu fræser Kippenberger derudad med sit soloprojekt.

For mig ligger der en barnlig glæde i at cykle uden hænder. Samtidig er det en ret fesen måde at leve livet farligt på. Det er den hasarderede tøsedreng, der kommer trillende gennem byen. Jeg er blevet for gammel til at turde springe i faldskærm, men jeg kan lige hive mig op til, at tage en sejrsrunde ned ad Istedgade. I det mindste har jeg ikke hjelm på imens,” siger Kippenberger.

Support: Christian Hede

Sangeren & guitaristen Christian Hede har sans for at male sort i sort. I hans fortællingerer både det kødelige og det overjordiske altid til stede, iscenesat i en skandinavisk, krautrocket euroblues. Har du længe savnet en kandidat til din nye favorit crooner og skrammel-folk helt, så vil Christian Hede være noget for dig.
I sommeren 2018 indspillede Christian Hede demoen “ØBO” med kræfter fra Thåström & Bob Hund i bandet og bag knapperne, der udkommer primo 2019.