Arrangementet er afholdt

Klumben & Raske Penge

Support: Goldie

OBS! NY DATO. Klumben & Raske Penge spiller op til fest med numre fra deres fælles debutalbum den 29. november på Hotel Cecil.

Klumben & Raske Penge har været i gang siden 2011, haft masser af hits, spillet på Orange Scene og turneret i Brasilien. Men det er først nu, de laver et album sammen. Alt hidtil har været singler og så deres respektive soloalbum.

Pladen er overvejende produceret i samarbejde med TopGunn, som også gæster på pladen, ligesom Eaggerman fra Bikstok/EaggerStunn og andre gør. Det er i udgangspunktet en reggae/dancehall-plade, men rummer også afstikkere til både bossanova, trap og en slags disco.

Debutfuldlængden udkommer til sommer, og i den anledning har makkerparret samlet et nyt band til deres liveshows. Det består af de to velsagtens højest estimerede musikere i reggaegenren herhjemme: Kristoffer Sjelberg (EaggerStunn, Natasja m.fl.) og Morten McCoy (Bremer/McCoy m.fl.). Og så det nye stortalent Justo Gambula.

De glæder sig til at komme ud og spille det nye og det gamle materiale med det nye band. Selv om forventningerne med rette er tårnhøje, da de med det gamle band høstede mange gode anmeldelser og sågar fik Steppeulven i 2013 som ”Årets live-navn”.