07.02.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 275 kr. (Inkl. gebyr)
Siddepladser

Kongehuset Bag Kulissen

Kongehuset Bag Kulissen kommer til Hotel Cecil den 7. februar, hvor nogle af Danmarks stærkeste kongehus-kendere tager os helt tæt på Kronprins Frederik, Kronprinsesse Mary, Dronningen og resten af den kongelige familie.

Kom med bag de royale mure på Amalienborg, når B.T.s royale korrespondent, Jacob Heinel Jensen, i selskab med Berlingskes kongehus-kommentator, Jakob Steen Olsen, fortæller overraskende anekdoter fra et liv i hælene på Danmarks mest populære familie.

”Vi elsker kongehuset, og vi tror på monarkiet. Det er også derfor, vi tager det, de gør, og det de laver alvorligt og stiller spørgsmålstegn ved deres arbejde.”

I august i år havde Jacob Heinel Jensens podcast Kongehuset Bag Kulissen premiere på BT, hvor han stiller de mange spørgsmål om den danske Kongefamilie, danskerne gerne vil have svar på; Hvordan foregår det, når man har sine daglige gang i hælene på Kongehusets medlemmer? Hvordan er Dronningen og Kronprins Frederik, når man møder dem i virkeligheden? Hvordan er forholdet mellem Kongehuset og pressen?

”Jeg plejer at sige, at jeg dækker Kongehuset kærligt, men kritisk.” – Jacob Heinel Jensen

Spørgsmålene er mange, og til liveshowet vil Jacob Heinel Jensen og Jakob Steen Olsen svare på det hele og tage medlemmerne af Kongehuset under kærlig behandling, og de lover, at de fortæller alt det, folk ikke ved om den Kongelige familie.