21.12.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 275 kr. (Eks. gebyr)

Koppel & Hjortshøj

Jazz & Jokes

Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj byder igen indenfor til en helt særlig aften med musik og comedy, inspireret af 50’erne og 60’ernes jazzklubber i New York, den 21. december på Hotel Cecil med gæster Anders Grau, Lasse Rimmer, Szhirley, Marie Carmen Koppel samt band Jesper Bodilsen og Søren Bebe.

Improvisation, præcise punchlines og god timing er om noget udgangspunktet for de to venner Lars Hjortshøj og Benjamin Koppels virke som hhv. en af landets mest fremtrædende komikere og en af landets ditto musikere. De står begge midt i hver deres storslåede karrierer og har for længst placeret sig centralt i de fleste danskeres bevidsthed, som to fyrtårne indenfor deres respektive områder.

Når Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj inviterer venner og kolleger på scenen på Hotel Cecil under navnet “Jazz & Jokes”, er der lagt op til en unik, farverig og forbløffende aften i selskab med de bedste af begge verdener, top komikere og top jazzmusikere.

Inspireret af 1950/60ernes jazzklubber i New York, hvor publikum ved små runde borde med skønne drinks i røgfyldte lokaler, oplevede de største jazzstjerner som Miles Davis, Sonny Rollins og John Coltrane dele scene med legendariske komikere som Mort Sahl, Redd Foxx, Lenny Bruce og George Carlin, indbyder Hjortshøj og Koppel til en sjælden oplevelsesrig aften.

Jazz & Jokes har været afholdt af flere omgange for udsolgte sale på Hotel Cecil med et skarpt udvalg komikere og musikere, og den 21. december har du igen chancen for at komme med.