Arrangementet er afholdt

KOPS

Support: Alex Holtti

Den danske sanger og producer KOPS, der for nylig var P3’s Ugens Uundgåelige med sin seneste single “Salvation”, kommer til Hotel Cecil den 13. april.

KOPS er inspireret af gammel hiphop både fra USAs Østkyst og Vestkyst – men også house, pop og funk. Om sangskrivning fortæller KOPS:
“Jeg bruger oftest enten en dag eller et helt år på en sang. Jeg elsker at bruge ordspil og at bruge en infantil måde at fortælle om kærlighed døden, depression, astronomi og religion. Jeg tager meget inspiration fra salmer, da jeg synes, de er noget af det smukkeste i hele verden. “Hil dig, Frelser og Forsoner” er en kæmpe banger!”. 

Hans seneste single “Salvation” er et gyngende popnummer, som med sin ironiske distancering til både trivselsbegrebet og kristendommen skaber et nummer, der egner sig til dansegulvet, men som man i virkeligheden kun burde danse til alene.
For mig handler det især om følelsen af afmagt, når man altid kan finde nogle at være sammen med, men alligevel altid føler sig alene. Som en astronaut der bare flyder rundt i det ydre rum og ikke kan gøre andet end at vente på, at ilten i tanken slipper op.”, fortæller KOPS om “Salvation”.

Sangen blev Ugens uundgåeligt på P3.Flere af de store radiostationer i Norden, og resten af Europa har også lagt den i rotation, som resulterede i et peak på #24 på Ebba charten. KOPS har i 2017 udgivet “It takes 1 2 know 1” og “Sorry Not Sorry”, som fik airplay på BBC1 og Beats1. Derudover fik “Sorry Not Sorry” over 300 afspilninger på tysk radio og blev spillet på mere end 50 forskellige kanaler i Italien, Norge og Sverige. I Danmark har Gaffa udnævnt KOPS til at være med i kredsen af “De bliver store i DK i 2018” og der har været god support fra DR P3, samt gået #1 på Spotify Danmark Viral Chart.