11.03.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 225 kr. (Eks. gebyr)

Kris Allen & David Cook (US)

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Kris Allen og David Cook den 11. marts, men det er lykkedes at flytte koncerten til den 17. oktober 2021. Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til koncerten den 17. oktober 2021.

——————————
Kris Allen og David Cook, der begge har vundet ”American Idol” og siden har søsat succesfulde solokarrierer, kommer endelig til Danmark, når de giver akustisk koncert på Hotel Cecil i København den 11. marts.

Denne aften optræder de både sammen og på egen hånd. David Cook tog førstepladsen i tv-showet i 2008, mens Kris Allen året efter hjemtog finalesejren i en af de mest sete sæsoner nogensinde – og henviste Queen-sanger Adam Lambert til andenpladsen.

34-årige Kris Allens første album efter sejren gik nummer 11 på den amerikanske albumhitliste med efterfølgende turneer med Barenaked Ladies, Maroon 5 og Keith Urban, mens 36-årige David Cook to første album efter sejren (hvoraf det første byder bl.a. på bidrag fra Chris Cornell) begge havnede i top 10 og medførte co-headliner tours med bl.a. Gavin DeGraw. Og de har begge solgt flere millioner eksemplarer af deres singler og album. Kris Allen er netop nu aktuel med udgivelsen ”10”, hvor han kigger tilbage på sine mange oplevelser de seneste 10 år og samtidig markerer 10 års jubilæet for sejren i American Idol.