Arrangementet er afholdt

Kris Allen & David Cook (US)

Koncerten med Kris Allen & David Cook er flyttet til den 30. august. Billetter til den oprindelige dato er også gældende til den nye koncert den 30. august.

——————–

Kris Allen og David Cook, der begge har vundet ”American Idol” og siden har søsat succesfulde solokarrierer, kommer endelig til Danmark, når de giver akustisk koncert på Hotel Cecil i København den 21. april.

Denne aften optræder de både sammen og på egen hånd. David Cook tog førstepladsen i tv-showet i 2008, mens Kris Allen året efter hjemtog finalesejren i en af de mest sete sæsoner nogensinde – og henviste Queen-sanger Adam Lambert til andenpladsen.

34-årige Kris Allens første album efter sejren gik nummer 11 på den amerikanske albumhitliste med efterfølgende turneer med Barenaked Ladies, Maroon 5 og Keith Urban, mens 36-årige David Cook to første album efter sejren (hvoraf det første byder bl.a. på bidrag fra Chris Cornell) begge havnede i top 10 og medførte co-headliner tours med bl.a. Gavin DeGraw. Og de har begge solgt flere millioner eksemplarer af deres singler og album. Kris Allen er netop nu aktuel med udgivelsen ”10”, hvor han kigger tilbage på sine mange oplevelser de seneste 10 år og samtidig markerer 10 års jubilæet for sejren i American Idol.