05.02.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 175 kr. (Inkl. gebyr)

Lime Cordiale (AUS)

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Lime Cordiale den 5. februar, men det er lykkedes at finde en ny dato til koncerten, så Lime Cordiale nu kommer til Hotel Cecil den 23. oktober. Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til den nye koncert den 23. oktober.
—————————————-

Den fremadstormende australske duo Lime Cordiale, som er signet på Post Malones pladeselskab London Cowboys, kommer til Hotel Cecil den 23. oktober.

Det er gået stærkt, siden det australske brødrepar Oli og Louis Leimbach i 2017 albumdebuterede med ”Permanent Vacation” som Lime Cordiale. Deres iørefaldende og melodiske blanding af indierock, pop og surfrock gav dem hurtigt mange fans i hjemlandet, og det seneste år har resten af verden også fået øjnene op for dem.

De har givet udsolgte koncerter i England og resten af Europa, og i september 2019 skrev de kontrakt med Post Malone pladeselskab og managementfirma London Cowboys. Det første resultat af det samarbejde car den catchy single ”Robbery”, og de har siden udgivet en fælles EP med skuespilleren Idris Elba. Til oktober kan du høre sangene live, når de spiller koncert på Hotel Cecil.