Arrangementet er afholdt

Liss

Support: Ydegirl

Den danske gruppe Liss inviterer til intim popfest med numrene fra deres nye EP den 11. december på Hotel Cecil.

Efter et par begivenhedsfulde år med fokus på udlandet brød den danske popgruppe Liss i juni tre års udgivelsespause med den seks numre lange EP ”Second”. Den 11. december præsenterer gruppen de nye numre live på Hotel Cecil.

Liss blev dannet i Aarhus i 2015 og slog kort efter igennem med singlen ”Try”, der røg i rotation på radioerne herhjemme og vakte det legendariske engelske label XL Recordings’ interesse. De signede de fire danske ungersvende, der efterfølgende blandt andet blev hypet af Pharrell Williams i hans radioprogram i Apple Music og modtog prisen som årets gruppe ved prisshowet Steppeulven 2017.

De seneste år har gruppen haft fokus på udlandet med koncerter og nye indspilninger, men efter denne hæsblæsende og krævende periode tog de fire medlemmer for nylig en pause for at skrive nye numre. Som resultat udkom den 18. juni i år EP’en ”Second”, opfølgeren til deres debut-EP ”First” (2016). Her viderefører Liss sin veludviklede sans for at mikse 80’er-synth, r’n’b, moderne elektronisk pop og hvid funk til delikate ørehængere.