Arrangementet er afholdt

Love Shop 3

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Love Shop 3 på Hotel Cecil den 8. december, men det er lykkedes at flytte koncerten til Bremen Teater i København den 16. december (kl. 21.30). Billetter til den oprindelige koncert på Hotel Cecil er også gældende til den nye koncert på Bremen Teater den 16. december (kl. 21.30), hvor der er unummererede siddepladser.

Bremen Teater åbnede allerede for arrangementer i august, og vi glæder os til at opleve Love Shop 3 i den intime teatersal den 16. december (kl. 21.30), hvor der nu også er sat yderligere billetter til salg.

———————————–
Love Shop kommer til Hotel Cecil den 8. december, hvor Jens Unmack har inviteret sine Love Shop-medsammensvorne Mikkel Damgaard (LS-producer/keys) og Mika Vandborg (el-guitar) med på scenen under navnet Love Shop 3. Forvent en medrivende aften med baggrund i LSʼs fornemme sangkatalog, hvor også Unmacks solosange vil være repræsenteret.

Quiet is the new loud. Under det motto er Love Shop-sanger Jens Unmack to gange de seneste år taget ud på vejene med soloturnéer, hvor han – kun bevæbnet med stemme, guitar og ekko-maskine – har afsøgt de områder i sit eget og Love Shops sangkatalog, hvor et rockband sjældent kommer. Det har været intime, smukke og dramatiske koncerter, hvor musikkens bagland, melodierne, og ikke mindst Unmacks lovpriste sangtekster har taget hovedroller. Ikke i almindeligt tilbagelænede singer/songwriter-greb, nej, usminket, skrøbeligt og direkte kommunikerende.