Arrangementet er afholdt

Love Shop

Ekstrakoncert

Interessen for koncerten med Love Shop har været stor, så vi kan med glæde melde, at det er lykkedes at få endnu en ekstrakoncert i kalenderen den 11. oktober.
——————–

Oplev legendariske Love Shop i intime rammer på Hotel Cecil den 26. september.

I sin over 25 år lange levetid har Love Shop udviklet sig til en institution i dansk rock, hvor bandet trods mange år med manglende anerkendelse, svigtende kommercielt gennembrud, intern bølgegang og dødsfald på forunderlig vis har formået at holde den kreative gnist intakt.

Således har gruppen, der i dag er lig med sanger, sangskriver og tekstforfatter Jens Unmack, netop udsendt sit 12. studiealbum ”Brænder boksen med smukke ting”. Her understreger Unmack sit høje kunstneriske niveau, både kompositorisk og lyrisk, og albummet har da også – som det er sædvane med nye Love Shop-album – modtaget masser af anmelderroser.

Til efteråret drager Unmack og hans faste backingband på turné med de nye numre, og den 20. september gør tourbussen holdt ved Hotel Cecil, hvis stemningsfulde lokale udgør en sjælden intim ramme for det populære live-orkester.

Billetsalget starter den 28. marts kl. 10.