Arrangementet er afholdt

Lucer

Releasekoncert

Københavnske LUCER er tilbage med 2. album “Mirror Of A Man”, som er opfølgeren til succesalbummet ”Bring Me Good News” fra 2016. Albummet sikrede LUCER 2 års intens turnévirksomhed i hele Europa samt distribution af albummet til det japanske marked.

LUCER har med sine over 250 livekoncerter på samvittigheden og et solidt aftryk på den europæiske rockverden, skabt grobund for at bide sig fast i den danske og internationale rockscene. Blandt andet samarbejdet med den danske rockhelt Mike Tramp har været med til at sikre denne position. Det er da også på de store scener i ind- og udland at LUCER har opnået deres ry som et gedigent, men også fandenivoldsk liveband – der sikrer en fantastisk oplevelse hver gang.

Med den nye lyd, og 200 km/t tilgang til rocken, har LUCER sat sig for at leve op til deres spåede placering som det bedste rock-act Danmark har set de sidste 10 år. I foråret 2017 var LUCER hovedrollerne i en omfattende tv- kampagne for Royal Beer hvor også bandets sang “Midnight Sun” udgjorde soundtracket.

“Mirror of A Man” er blevet til i samarbejde med Thunder & Lightning Music, som tidligere er kendt for at arbejde sammen med bla. Jacob Dinesen på hans anmelderroste debut. Hertil har Danmarks metalguru Tue Madsen bidraget til det færdige mix, for at opnå en solid kombination af rock, og en moderne massiv bund med catchy pop-tilgang til musikken. Denne unikke indgangsvinkel til rockproduktionen er et billede på hvor LUCER er på vej hen med deres musik og rockfans i hele verdenen kan godt glæde sig til det kommende album fra danske LUCER.