17.11.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 205 kr. (Inkl. gebyr)

Lucky Lo

Support: Kleo

Lucky Lo lukker dig ind i sit vidunderland af excentrisk indiepop på Hotel Cecil i København den 17/11.

Den svenske multi-instrumentalist og sangskriver Lo Ersare – Lucky Lo – fik med debutalbummet ‘Supercarry’ for alvor medvind hos de danske musikmedier og på P6 Beat, hvilket snart bragte hende forbi Roskilde Festival og SPOT Festival. Og med god grund. Hendes sprudlende musikalske legeland trækker nemlig på alt fra sælsom barok-pop til florlette indie-folkede melodier, hvilket bindes sammen af Lo Ersares bemærkelsesværdige contra-alt vokal.

Musikken springer mellem det velkendte og det finurlige. Det groovy og det uventede. Mens Lo og hendes band konstant afsøger nye musikalske territorier i et fluktuerende univers af lyse og mørke nuancer.

Lucky Lo optræder denne aften med med fire enestående musikere: Casper Henning Hansen (Moi Caprice, Choir of Young Believers), Mads Nørgaard (The Nest, Orgelheimers), Malte Nordtorp Pedersen (Knægt) og Ida Urd (Tårn, Hôy La).

For den ihærdige lytter er Lucky Los musik både frodig, farverig og overraskende. For den dansende lytter vil musikken være groovy, funky og glædesfuld. Og for dem der lytter efter personlige forbindelser, er musikken følsom, ærlig og oprigtig. Lucky Lo’s debutalbum ’Supercarry’ er en helt enestående alt-pop støbning, og til november kan du opleve sangene live på Hotel Cecil.

Support: Kleo
Med sit univers af hyperromantik, vedisk astrologi, rock ‘n’ roll og store popsange, har danske Kleo på kort tid opnået medvind fra musikmedier som Soundvenue og Gaffa samt på radiofladerne hos P6 Beat. Alt sammen kun med singlen ‘Miss You’ ude og en ny på vej, der lander lige i tide til koncerten med Lucky Lo.