09.12.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 185 kr. (Inkl. gebyr)

Lera Lynn (US)

Nashville-sangskriveren Lera Lynn tryllebinder Hotel Cecil med cinematisk roots/americana og gribende folksange. 

Amerikanske Lera Lynn sang sig ind i musikhjerter verden over, da hun optrådte med sangen ‘My Least Favorite Life’ i en tilrøget dive bar i den populære HBO-serie True Detective. Da hun siden slog vejen forbi Danmark i 2019, spillede hun to komplet udsolgte koncerter i København, og hun har også varmet op for Thomas Dybdahl i København og Aarhus. 

Til december tager den talentfulde sangskriver og sanger igen turen fra Nashville til København, når hun indtager Hotel Cecil med sine sangperler, der trækker på alt fra roots/americana og indiefolk.

Med en stemme, der er blevet sammenlignet med Emmylou Harris’ og sange, der vækker minder om artister som Roy Orbison og George Harrison, har Lyra Lynn på tværs af et årti støt udbygget sit musikalske ståsted og opnået opmærksomhed fra blandt andre NPR, Uncut Magazine, Rolling Stone og mange flere.

Hun skriver selv musikken, spiller et hav af instrumenter og har samabejdet med navne som T Bone Burnett, Rosanne Cash, Peter Bradley Adams, John Paul White, Dylan LeBlanc, Andrew Combs m.fl.

Hun udgav senest albummet ‘Something More Than Love’ fra 2022, så tour-kufferten er fyldt med ny musik, når Lera Lynn vender tilbage til Danmark, hvor du kan se frem til at opleve en sangskriver i særklasse på Hotel Cecil i København.