Arrangementet er afholdt

M.I.L.K.

Koncerten med M.I.L.K. på Hotel Cecil den 17. september 2021 er desværre aflyst.
Billetter købt via Ticketmaster online refunderes automatisk til billetkøber. Ved køb via fysiske Ticketmaster salgssteder bedes du henvende dig der eller kontakte Ticketmaster kundeservice tlf. 7015 6565 senest 20. marts.

Officiel statement fra M.I.L.K. / Emil:
“Kære alle der har købt billet. Jeg må desværre aflyse koncerten. Jeg er dybt inde i min album proces og har indset at jeg ikke kan samle mig om at skrive sange og spille koncerter samtidig. Jeg har derfor besluttet at flytte til Frankrig for at fokusere og samtidig aflyse de ting der var sat op, blandt andet denne koncert. Jeg lover der kommer andre koncerter og glæder mig til at se alle jeres glade ansigter på den anden side af albummet. Kh. M. I. L. K. / Emil. “

—————————————

Efter flere succesfulde singler og EP’er de seneste år udsendte danske M.I.L.K. i 2020 endelig sit debutalbum. Den 17. september 2021 kan du opleve de nye sange live på Hotel Cecil.

M.I.L.K. sætter scenen til et nyt kapitel med sit debutalbum, der udkom i marts 2020, godt tre år efter, at han slog igennem med debutsinglen ’Following The Sun’.

En rejse, hvorpå M.I.L.K. sidenhen har arbejdet med nogle af de største franske artister som Benjamin Biolay, Møme og The Avener og ikke mindst udgivet de to anmelderroste EP’er ’A Memory Of A Memory Of A Postcard’ og ’Maybe I Love Kokomo’. M.I.L.K.’s har således allerede fundet en bred fanskare på tværs af Europa med mere end 20.000.000 streams og opbakning fra medier som NME og Rolling Stone, samt diverse optrædener på de største franske tv- og radiokanaler.

Debutalbummet ’Always Summer Somewhere’ vidner om en artist, der hele tiden udfordrer sig selv og sin lyd. M.I.L.K. har udmærket sig som en kunstner, der går sine egne veje – både musikalsk og visuelt, hvor M.I.L.K. gennem en unik æstetik, der både er vedkommende, skæv og original, på mange måder har formet et univers, som ikke ligner eller lyder som noget andet i Danmark. Et univers, der i høj grad også gør sig gældende på debutalbummet, hvor den evige længsel efter varmere himmelstrøg og nye horisonter mixes med vedkommende hverdagsfortællinger fra den danske sangskrivers liv i København, på Bornholm og i Paris.

M.I.L.K., der er signet på Capitol Records i Frankrig (Universal Music France), har skrevet og produceret debutalbummet i Amsterdam, Allinge, Paris, L.A, New York og København – et aspekt, der også har medført, at mange af sangene samtidig omhandler fortællingen om at længes efter noget. Og hvor mange danske kunstnere finder energien i mørket, har M.I.L.K. kastet sig ud i en mission om at finde poesien i rejsen ud af skyggen, væk fra mørket.

Sonisk minder albummet mest af alt om en køretur langs den californiske kystlinje – med lyden af moderne urbane vibes tilsat funk, disco og soul på en 2020’agtig M.I.L.K måde, hvor man aldrig er i tvivl om at det er M.I.L.K., der er i førersædet – på trods af de mange samarbejdspartnere og genrer, som blandes på kryds og tværs.

Således åbnede M.I.L.K. blottede allerede ved udgivelsen af ’Prisoner’ hans iver efter spændende samarbejdspartnere – i dette tilfælde med kult-figuren Benny Sings fra Amsterdam, der også er kendt for hans feature på hittet ’Loving Is Easy’ af Orange Rex Country og senest sange med Free Nationals, Anderson Paak, Mayer Hawthorne m.fl. Derudover får M.I.L.K besøg på albummet af det brasilianske ikon Criolo som bidrager til nummeret ’High On Nothing’ med hans egen unikke blanding af hip og brasiliensk soul. Sidst, men ikke mindst kan man nævne de 2 LA-baserede gæster på ’Pick Up’, som begge slår deres rødder som hypede artister og producere på Los Angeles-scenen – og som på dette track har været med til at skabe lyden af Manu Chao i et 2020 M.I.L.K. univers.