Arrangementet er afholdt

Maddy

I november spillede Maddy sin første headlinerkoncert på Bremen Teater – en helt særlig aften, hvor Maddy for alvor understregede sit store potentiale, både som sangskriver og liveperformer. Til maj er det Hotel Cecils tur. Scenen, der var tiltænkt debutkoncerten, får nu glæden af headliner show nummer 2, og bliver det blot nær så godt som det første, venter der en stor koncertoplevelse til maj.

“Jeg har altid været en tænker. Men dét at vælge musikken, har aldrig været noget, jeg skulle tænke over.” Således beskriver 22-årige Mathilde Sofie Lindgren Mikkelsen, sin dedikation til den musikalitet, som har boet i hende, siden hun var helt lille. Lad dig ikke narre af hendes unge alder. Det er både varmt, selvsikkert og sødmefuldt melankolsk, når Maddy bringer ekstravagant lyd til bordet.

Maddy stormede ind på den danske radiohitliste med debutsinglen ’Island’, og hun fortsætter i samme stil med den nyeste single ’Keep Up’, som ligeledes høster airplay og anmelderstabens omtale. I 2020 kridtede hun banen op med sin første og udsolgte headlinerkoncert på Bremen, hvor billetterne hurtigt var afsat. En magisk aften hvor Maddy for alvor cementerede sit musikalske virke og ikke mindst sine solide skills som liveartist.

Maddy kan betegnes som en ældre sjæl i en ung krop. Med en crispy vokal og et dragende tekstunivers, skaber Maddy en ekstravagant lyd, som flirter med en skandinavisk minimalisme og en universel catchiness. Den unge kunstner går sine egne veje, når hun sparker lydmuren ned med både ungdommens rus og en særegen robusthed, som er helt unik på den danske musikscene. Tekstuniverset taler til dit indre tankespind, og hendes fyldige produktioner går lige i kroppen, når hun folder sig ud med et både intelligent og dragende udtryk. Således leverer Maddy både eftertænksomhed til hverdagen og dybe rytmer til en svedig nat på dansegulvet.

Med en mørk og r’n’b-mættet tyngde bevæger Maddy sig inden for et internationalt udtryk, som placerer hende i flæng med legender som Adele, Seinabo Sey og Tones And I. Overgiv dig til Maddys soundscape, og du vil ikke fortryde det.