Arrangementet er afholdt

Majke Voss

tidl. Broken Twin

Majke Voss, tidligere Broken Twin, giver en forsmag på imødeset nyt album til en unik aften på Hotel Cecil den 8. december

Vi skal helt tilbage til 2014, da Majke Voss udgav sit forrige album ‘May’ under navnet Broken Twin. Albummet udkom på det toneangivende amerikanske label ANTI- Records, der huser navne som Tom Waits, Kate Bush og Daniel Lanois. NPR kaldte det en ”Breathtaking debut”, mens NME skrev, at ”Broken Twin is the most arrestingly beautiful songwriter we’ve heard in aeons”.

7 år senere indspiller dansk-hollandske Majke Voss nu i eget navn. Hun arbejder i øjeblikket intenst på at færdiggøre sit kommende album, der forventes at udkomme i starten af 2022. Men allerede den 8. december 2021 kan du opleve hende til en eksklusiv aften på Hotel Cecil, hvor hun for første gang vil præsenterer de nye sange fra det kommende album. 

Med hjælp fra strygere, bas, guitar, kor og en blæser, bliver koncerten på Cecil en unik mulighed for at få et første kig ind til de nye sange. Denne aften vil dog også byde på et genlyt med sange fra debuten May, som vil blive præsenteret i nye farver. Der er således en magisk aften i vente, når Majke og musikerne går på scenen i salens intime rammer.  

Hun fortæller om koncerten: ”Jeg glæder mig utroligt meget til at spille den her koncert – det er så længe siden, jeg har mærket den energi og det særlige nærvær, der kan opstå musikere og publikum imellem. Samtidigt er jeg virkelig spændt på at spille nogle af de nye sange og give dem et liv uden for indspilningsboblen… ligesom jeg glæder mig til at puste nyt liv i det gamle. Det bliver fedt at kunne dele det med dem, der kommer.”