07.07.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 270 kr. (Eks. gebyr)

Marilyn Mazur’s Future Song

En plan havde bidt sig fast i Marilyn Mazur. En plan, der blev næret af oplevelser, hun fik på verdensturneer med nogle de store mestres grupper: Gil Evans, Wayne Shorter og Miles Davis.

Hun endte med at forlade Miles projekt for at realisere sit eget. Hun tog fra USA tilbage til hjemlandet, Danmark, for at skabe sit drømmeorkester. ”Jeg havde fået lyst til at samle en gruppe, hvor medlemmerne kommunikerer på et mere intimt plan, på en mere telepatisk måde. En gruppe, der giver alle plads til at udfolde sig med deres eget, individuelle udtryk.”

Året var 1989. Resultatet blev Future Song med et skandinavisk hold bestående af musikalsk ligesindede markante musikere, der alle har bestrålet den internationale jazzscene. Denne koncert er en sjælden og enestående mulighed for at høre et helt unikt fusionsband af de allerstørste i det gamle Copenhagen Jazzhouse’ hyggelige rammer.

Marilyn Mazur: drums and percussion, Hans Ulrik: saxophones, Makiko Hirabayashi: piano, keys, Eivind  Aarset: guitar and electronics, Klavs Hovman: bass, Audun Kleive: drums, Tone Aase: vocal and electronics.