Arrangementet er afholdt

Marlon Williams (NZ)

Support: Reb Fountain

Den newzealandske singer/songwriter Marlon Williams kommer til Hotel Cecil den 5/11.  

Marlon Williams synger som en drøm, og med sin mørke fløjlscroon besidder han indiskutabelt en af sin generations stærkeste stemmer. Den 31-årige newzealænders atmosfæriske indiefolk trækker på country-, soul- og bluestraditioner, og når han åbner sin mund, genkalder man sig nogle af alletiders mest distinktive stemmer – fra Leonard Cohen og Roy Orbison til Chris Isaak og Porter Wagoner. De tidløse referencer danner tilsammen rammerne om Marlon Williams’ genrevekslende sangskrivning, der er lige dele fængslende og musikalsk sober.

Marlon Williams udgav i 2015 det selvbetitlede debutalbum, og tre år senere så albumopfølgeren ‘Make Way For Love’ dagens lys. Samme år viste han prøver på sine fremragende liveoptrædener  med en koncert på Roskilde Festivals Avalon-scene, for hvilken han høstede fem stjerner hos Gaffa med begrundelsen: “Williams leverede en pragtpræstation af en koncert med et blødende hjerte. Det var som fremragende bekendelser fra en knust mand.”

Siden er fulgt et livealbum og en kollaboration med den canadiske duo Kacy & Clayton med titlen ‘Plastic Bouqet’. Sideløbende har han tourneret med Bruce Springsteen, Eagles, Lorde, Florence + The Machine, Courtney Barnett og mange flere samt optrådt på tv-shows som CONAN og Later with Jools Holland, for ikke at nævne en blændende optræden på NPR’s Tiny Desk. Desuden besidder Marlon Williams også et stort talent som skuespiller, og han har blandt andet medvirket i Bradley Coopers Oscar-vindende film ‘A Star Is Born’, Netflix-serierne ‘Sweet Tooth’, ‘The Beautiful Life’ og ‘True History of the Kelly Gang’.