Arrangementet er afholdt

Maximillian

Support: Agnes Hartwich

Det unge stjernefrø, Maximillian, der lige har udsendt sin debut-EP, giver længeventet koncert på Hotel Cecil den 20. februar.

Maximillian har, trods sit blot 20 år lange liv, allerede stået over for uundgåelige skilleveje og taget vigtige valg, tidligt i livet, for at komme helskindet ud på den anden side. Han har fået ar på sjælen, som han har lært at leve med, og som han synger om i sine sange.

Det ærlige udgangspunkt har gjort Maximillian til et af de mest interessante nye navne på den danske pophimmel. Han har, om nogen, noget på hjerte, og ført an af en uimodståelig drenget charme og sin helt egen stemme, forløser Maximillian ungdommelige følelser med stor indlevelse og overbevisning.

Alt dette kommer til udtryk på hans debut EP, ”Ripples”, som består af fire numre – heriblandt den hypede ’Hold On’, som ellers indtil nu kun har eksisteret på hans sociale kanaler, samt hans seneste single ’On My Mind’.

Danskerne stiftede første gang bekendtskab med det unge talent i 2017på storladne sange som P3’s Uundgåelige,’Strangers’, og den internationalt roste, ’Higher’.

Maximillian opnåede lynhurtigt international bevågenhed fra anerkendte musikmedier som CLASH og The Line of Best Fit. Siden fulgte TV-debut på P3 Guld og mere end 10 millioner streams, mens han ovenpå sidste års milepæl –den anmelderroste koncert på Bøgescenerne på Smukfest –og DR3 dokumentaren, ’Maximillians Skyld’, trak stikket for at finde sig selv endnu mere i sin musik.

Nu er han så endelig klar til at spille hans personlige og sjælfulde numre live, når han den 20. februar gæster Hotel Cecil.