06.10.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 175 kr. (Inkl. gebyr)

Melodi Ghazal

Sonisk artpop og R&B spejlet i iranske musikrødder – dansk-iranske Melodi Ghazal spiller koncert på Hotel Cecil.

En slags identitetsforskydning, som afspejles både sonisk og lyrisk i det eventyrlige pop-univers; Melodi omfavner flertydigheder og tilhørsforholdet til flere – og samtidig ingen – steder.

I musikken er hun fri og skaber sin egen ø, som undviger eksisterende kategorier og idéer om grænser – i musikken behøver hun ikke at vælge side. Med sange der sætter sig i hjerte og i hofter,  på engelsk og på persisk, positionerer Melodi Ghazal sig et unikt sted mellem Britney Spears, Rosalia og hendes nedarvede iranske daf-tromme.

Melodi Ghazals seneste ep’en ”Motivational Quote” blev udgivet med en smuk musikvideo som havde premiere i mellemøstens største digitale musikmagasin, Scenenoise. Med sangen er der skabt høje forventninger til Melodi Ghazals debut-EP, der lander i foråret 2023.

Inden koncerten på Hotel Cecil spiller hun på Roskilde Festival 2023, hvor hun vil tage publikum med på en form for rejse af et show. Med hendes største bandopsætning hidtil vil hun skabe en af de oplevelser, hvor man glemmer tid og sted.