Arrangementet er afholdt

Mer’ Musiker med Laust Sonne

Gæst: Tim Christensen

Laust Sonne fra D-A-D får besøg af Tim Christensen til en live-udgave af podcasten “Mer’ Musiker” den 11. juni på Hotel Cecil.

“Mer’ Musiker” er en podcastserie, som tager dig helt med ind i musikerens værksted og giver dig historierne bag sangskrivningen og de bedste anekdoter fra landevejene. Laust Sonne, trommeslager i D-A-D og solist, har rigelig med erfaring i begge dele, og senest har han også været radiovært på P6 Beat.

Nu er han podcastværten, der i en ny serie besøger forskellige danske musikere i øvelokalet eller backstagerummet. Eller direkte på scenen! Det sidste kan du opleve, når Laust inviterer kollegaen Tim Christensen med på scenen til en snak om rockstjernelivet musiker til musiker.

Her hylder Laust Sonne livemusikken og dens performere. Sammen med Tim Christensen tager han publikum og lytterne med “on tour” og krydrer hele turen med historier fra ind- og udland.

Du kan opleve det hele og selv blive en del af podcasten, når deres samtale bliver optaget live på Hotel Cecil d. 11 juni. Serien er et samarbejde med Royal Beer og Tak Rock.