19.11.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 185 kr. (Inkl. gebyr)

Mercedess

Med sin tilbagelænede gangster-pop har danske Mercedess indtaget musikhjerter og optrådt med navne som Goss, Phlake og Barselona. Den 19/11 spiller hun koncert Hotel Cecil med sangene fra sit debutalbum.

Danske Mercedess laver sange til de dage, hvor man har solbriller på indenfor. I 2020 debuterede hun med singlen ‘Shy Gangster’ og snart var alles øjne på den unge sanger og sangskriver, der modtog stor opmærksomhed fra dansk presse og dominerede radiofladerne på P3 og P6.

Hun fulgte op med singlen ‘Obvious’, der blev udnævnt til P3s Uundgåelige og siden den mest spillede sang på kanalen. Mercedess har også optrådt med navne som Goss, Phlake og Barselona, og i 2021 spillede hun to udsolgte koncerter i VEGA.

Den nye single ‘Back To Business’ handler om at være fyldt op med følelser. Om at gå ‘back to business’ og handle på ting i stedet for at være trist og savnet. Sangen er at finde på Mercedess’ debutalbum ‘Casa Fantasia’, der udkom den 3. juni.

Til efteråret har hun de nye sange med på Hotel Cecil, hvor hun tager dig med på solbeskinnet køretur gennem sit kølige pop-univers.