Arrangementet er afholdt

Michael Møller

Søndag uden Strøm
Koncerten med Michael Møller den 19. december på Hotel Cecil er desværre aflyst.

Billetter refunderes af Ticketmaster.
————————————————-

Michael Møller fejrer 10 års jubilæum for sit anmelderroste album ‘A Month of Unrequited Love’, når han spiller en intimkoncert – fuldstændig uden strøm, på Hotel Cecil den 19. december.

Til december kan du komme helt tæt på den danske sanger sangskriver og musiker Michael Møller, når han til Søndag Uden Strøm på Hotel Cecil vil fremføre sangene fra sit anmelderroste album ‘A Month of Unrequited Love’.

Michael Møller fortæller om koncerten: “For præcis 10 år siden udgav jeg ‘A Month of Unrequited Love’. Trods 10-årsfødselsdagen har jeg faktisk ikke fået det fejret. Dette er den perfekte lejlighed. Albummet er et meget “strømløst” album; det er mest akustiske instrumenter og flere sange over flere gange blev fremført uden nogen form for strøm.”

Michael Møller har været aktiv på den danske musikscene siden starten 00’erne. Med moi Caprice udgav han i løbet fra 2003 og frem en række anmelderroste plader med flere store radiohits og turneer til følge. Bandet gendannedes sidste år med nye udgivelser og turné. Han har desuden haft succes med popgruppen The Mountains, som både havde store radiohits og sange i større TV-serier og computerspil, ikke mindst fodboldspillet FIFA14. Sideløbende har han udgivet flere plader i eget navn, enkelte i samarbejder med andre. Han modtog i 2012 bl.a. en DMA som Årets Innovatør og en Steppeulv som Årets Komponist.

Søndag Uden Strøm
I løbet af efteråret på Hotel Cecil kan du opleve en række artister, som du ikke har oplevet dem før, når Hotel Cecil præsenterer ‘Søndag Uden Strøm’. Konceptet er enkelt: Der må ikke sættes et eneste stik i kontakten!

Ingen lydpult, ingen mikrofoner, ingen scenelys.

Det bliver råt, rørende og så intimt, som det kan være, når du får muligheden for at komme helt tæt på nogle af landets mest talentfulde artister. Hver koncert til Søndag Uden Strøm er unik og med et begrænset antal billetter i salg.

Søndag Uden Strøm er støttet af Københavns Kommune.