Arrangementet er afholdt

Mike Stern Band

Feat. Leni Stern, Chris Minh Doky, Bob Franceschini & Jonas Johansen

Den amerikanske jazzguitarist Mike Stern spiller koncert på Hotel Cecil den 22. februar sammen med en stjerneparade af musikere – Leni Stern, Chris Minh Doky, Bob Franceschini & Jonas Johansen.

Mike Stern har etableret sig som en af sin generations stærkeste jazzguitarister. Hans musikalske karriere har budt på en lang række soloalbums og samarbejdspartnere lige fra Miles Davis, over Blood Sweat & Tears, til Billy Cobham. Han har været nomineret til “Best Contemporary Jazz Album” ved Grammy Awards hele 6 gange og er blevet tildelt titlen ‘Best Jazz Guitarist of 1993’ af Musikmagasinet Guitar Player samt en plads på Down’s Beats liste over de 75 bedste guitarister nogensinde.

Mike Stern bringer et skarpt hold af rutinerede musikere med sig til sin koncert på Hotel Cecil:
Guitarist og sangerinde Leni Stern, som er at finde på Guitar Player’s liste over 50 mest sensationelle kvindelige guitarister nogensinde; Danske bassist Chris Minh Doky som har samarbejdet med Mike Stern, siden de for første gang mødtes som teenagers i New York; Saxofonist Bob Franceschini, som har spillet med bl.a. Paul Simon, Celine Dion, Tito Puente, Ricky Martin og Willie Colón; Orkestertrommeslager Jonas Johansen som har tæt på 200 udgivelser på sin diskografi og bl.a. spiller med DR Big Band, Steen Rasmussens band og The Orchestra.

Koncerten på Hotel Cecil er i forbindelse med Vinterjazz – en landsdækkende musikfestival, der finder sted i februar, og som hylder den rige variation i det danske jazz- og musikliv. Læs mere på www.jazz.dk