Arrangementet er afholdt

Mimi Webb (UK)

I henhold til myndighedernes retningslinjer er det desværre ikke muligt at afholde Mimi Webb på Hotel Cecil den 22. januar, men det er lykkedes at finde en ny dato og et nyt sted til koncerten, som bliver den 24. maj på Lille Vega. Billetter købt til den oprindelige dato på Hotel Cecil er også gyldige til den nye dato på Lille Vega.
————————————

Mimi Webb er her, der og alle vegne. Det 21-årige poptalent har brændt sit navn fast på stjernehimlen med TikTok-gennembruddet ‘Before I Go’ fra 2020 og efterfølgende af girl power-hittet ‘Good Without’, som også har fået masser af airplay herhjemme. Efter et produktivt 2021, der udover ‘Good Without’ har budt på singlerne ‘Reasons’, ‘Dumb Love’ og senest ’24/5’, meldes hendes længe ventede debut-ep på trapperne.

Mimi Webbs storladne og soul-fulde sange trækker på inspiration fra verdensstjerner navne som Amy Windehouse, Sam Smith og Emelie Sandé, og som 13-årig

var Mimi Webb allerede i gang med at støbe disse inspirationer sammen til personlige fortællinger om masser af kærlighed, både den sødmende og smertefulde af slagsen. Disse sange, hendes stemme og tårnhøje ambitioner har allerede – blot et år efter hendes første udspil – sikret hende en stor følgeskare. Hendes sange er blevet streamet mere end 200 millioner gange, og tilbage i forsommeren gik der kun 60 sekunder, før hendes London-turné var udsolgt.

Rolling Stone, Clash og The Line of Best Fit peger alle på Mimi Webb som en af fremtidens største popstjerner, mens hun har skrevet under på en kæmpe major-aftale med Sony. Efter at hun senest lagde Reading & Leeds Festival ned til sit første festivalgig, er den engelske stjerne altså klar til at vise resten af verden, hvorfor man for alt i verden skal holde nøje øje med Mimi Webb.

Support: Millie Turner