28.05.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 290 kr. (Inkl. gebyr)

Moi Caprice

Releasekoncert

moi Caprice indbyder til releasekoncert for deres sjette album ’Nine Lives’ på Hotel Cecil den 28. maj.

“Danmarks bedste indiepop-band er tilbage i fuldt flor,” skrev GAFFA i vinteren 2020 om moi Caprices femte album ‘Becoming Visible’, der cementerede bandets gendannelse.

Bandet var tilbage efter mere end 10 års pause, alt var kørt i stilling til en stor turné – og så ramte corona. Men som for så mange andre, blev lockdown også bandet mulighed for at fordybe sig på ny, og ud af stilstanden voksede altså det sjette album ‘Nine Lives’.

”Selvom pladen er blevet til i den MINDST fysiske tidsalder og ikke engang i øvelokalet, så er det en ret fysisk og dansabel plade. Det er virkelig en kvalitet for mig – at få musik til at blive fysisk. Endda selvom vi ikke kunne være sammen i meget lange perioder”, fortæller Michael Møller.

Hvor bandets sidste album, ‘Becoming Visible’, var en reunion-plade, der også skulle hjælpe med at finde en ny arbejdsform, er opfølgeren defineret af, at bandet igen er blevet stærkt sammentømret som gruppe og har fundet en anderledes lethed og eufori frem i deres sangskrivning.

Melankolien kan moi Caprice nok aldrig løbe helt fra – men albummets ti sange er tempofyldte og dansable.

Releasekoncerten på Hotel Cecil vil byde på en blanding af sange fra den nye plade og gamle klassikere.