06.11.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 160 kr. (Eks. gebyr)

MØL

'Diorama' Releasekoncert + support: Lifesick

MØL holder releasekoncert for nyt album ‘Diorama’ på Hotel Cecil den 6. november.

Den 5. november udgiver MØL deres længeventede opfølger til debuten ‘Jord’, der tog den internationale metalpresse og metal publikummet med storm i 2018. Dagen efter vækker de det nye album til live på Hotel Cecil.

Det nye album ‘Diorama’ udkommer på verdens største metalselskab Nuclear Blast, og er indspillet og mixet af Tue Madsen (Gojira, Meshuggah, Heaven Shall Burn). Albummets artwork er skabt af den visuelle kunstner Jon Gotlev // NO HEROES (Hiraki, Eyes).

Albummet er en naturlig forlængelse af MØLs aggressive lyd med hvirvlende guitarer og hvæsende vokaler, tilsat shoegazens drømmende melodier. Med ‘Diorama’ leverer bandet en knusende og exceptionel opfølger til debuten ‘Jord’.

Med første singlen ‘Photophobic’ har MØL allerede løftet sløret for nogle af de ting, vi kan forvente os af ‘Diorama’. Sangen akkompagneres af en flot og gyser-inspireret musikvideo instrueret af holdet M2 i Aarhus med instruktør Kasper Jensen / M2 Film

“’Photophobic’ handler om benægtelse og selvbedrag. En frygt for at ens fortid er til frit skue for alle” forklarer bandets vokalist Kim Sternkopf. “Sangen forsøger at indkapsle rædslen ved at tvinge sig selv igennem den smertefulde, men vigtige rejse ind i sig selv og sin fortid.”