Arrangementet er afholdt

Moses Boyd (UK)

Support: Varnrable

Den prisvindende engelske trommeslager, komponist og producer Moses Boyd blander jazz, grime og elektronisk musik den 24. februar på Hotel Cecil til en audiovisuel koncert, præsenteret i samarbejde med CPH:DOX.

De seneste år er en ny generation af jazzmusikere, der blander genrens traditioner med inspiration fra hiphop, soul, funk, verdensmusik og elektronisk musik, dukket op i London. En af mest centrale musikere på denne scene er trommeslager, komponist og producer Moses Boyd, der efter en succesfuld koncert på Strøm 2018 vender tilbage til København, når han giver koncert på Hotel Cecil.

Han debuterede med EP’en ”Time and Space” i 2014, men slog for alvor igennem med singlen ”Rye Lane Shuffle”, der udkom 2016 og blev remixet af Four Tet. Han har siden udsendt flere EP’er og debutalbummet “Displaced Diaspora”, som blev udgivet i 2018 via hans eget label Exodus Records.

I løbet af sin korte karriere har han blandt andet arbejdet sammen med Little Simz, Sampha, Four Tet, Floating Points og Gilles Peterson. Han har desuden vundet to priser til MOBO Awards, der hylder engelsk “musik af sort oprindelse”, og har sit eget radioshow på BBC Radio 1xtra.

Moses Boyd har lige udsendt singlen “Stranger Than Fiction”, der er en forsmag på et kommende album. Man kan derfor forvente at høre nye numre, når han gæster Hotel Cecils intime koncertsal, akkompagneret af et specialdesignet, audiovisuelt lysshow.

Koncerten præsenteres i samarbejde med CPH:DOX og Vinterjazz.