07.10.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 245 kr. (Inkl. gebyr)

Motorpsycho

Det psykedeliske norske rockband Motorpsycho spiller koncert på Hotel Cecil i København med sangene fra deres nye album ‘Yay’ i tourkufferten. 

Siden udgivelsen af debutalbummet ”Lobotomizer” har Motorpsycho været en af de ypperligste eksponenter for psykedelisk rock med elementer af alt fra jazz, metal og punk. Bandet har udgivet en lang række anmelderroste albums, EP’er, singles og live-optagelser, og de har gennem årene fået tildelt den prestigefyldte Spellemannspris hele fire gange og optrådt på Roskilde Festival, Roadburn, Dynamo Open Air, Rock Am Ring.

Til efteråret vender de tilbage til Hotel Cecil, hvor de i 2019 lagde en fyldt sal ned. Denne gang har de sangene fra deres nye album ‘Yay’ med, som er produceret af Reine Fiske og Lars Fredrik Swahn, der står bag udgivelser fra de skandinaviske psych-fæller Dungen samt Melody’s Echo Chamber, The Amazing m.fl.

Devilution gav Motorpsycho 5/5 stjerner for sidste års koncert på Roadburn:
”Lad det være sagt, som det er: Motorpsycho var helt perfekte på det tidspunkt og det sted, hvor de blev serveret. Det var det tungere skyts af sange, som de havde medbragt. Disse kugler blev inficeret med en god omgang psykedelika, så hvert et skud var tiltænkt det enormt dedikerede Roadburn-publikum. I et sæt af ene højdepunkter gik koncertens midterste del lige i hjertet.”