23.05.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00

Myrkur

I henhold til myndighedernes retningslinjer er det desværre ikke muligt at afholde midnatskoncerten med Myrkur på Hotel Cecil den 24. april 2021. Men det er lykkedes at finde en ny dato, tid og et andet sted til koncerten, så Myrkur nu kommer til Jerusalemskirken søndag den 23. maj kl. 20.00.
Adressen er: Rigensgade 19,1316 København K.
Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til den nye koncert i Jerusalemskirken den 23. maj 2021.
Mens hele verden lukkede ned i marts sidste år, udgav Myrkur sit seneste album ‘Folkesange’. Nu er tiden endelig kommet, hvor vi som publikum kan opleve de nye sange på scenen, og det er derfor et stærkt imødeset besøg fra Myrkur – Amalie Bruun, når hun besøger Jerusalemskirken den 23. maj.
På ‘Folkesange’ fortsatte Amalie Bruun sin rejse ind i den nordiske folkemusik, der helt fra begyndelsen har været dybt forankret i Myrkurs univers.
Albummet modtog flotte anmeldelser herhjemme – blandt andet fra Politikens Pernille Jensen, der tildelte 4 hjerter med ordene: ”At lytte til ’Folkesange’ er som at få luftet ud i sit hoved. Når ’Folkesange’ er bedst, er det som en lise for en sjæl, der ikke orker mere snak om den virus.”
Hotel Cecil havde set frem til at få Myrkur på besøg som en del af vores midnatskoncerter, men vi er taknemmelige for, at det er lykkedes at finde en ny dato og sted til koncerten, så vi langt om længe kan præsentere Myrkurs sjælelige og bjergtagende nye sange i levende live. Denne gang i smukke omgivelser i Jerusalemskirken i København.