12.12.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 250 kr. (Eks. gebyr)
Siddepladser

Nabiha

Akustisk julekoncert

Nabiha er klar med den gode julestemning næste år, når hun inviterer til akustisk julekoncert med hits og sange fra jule-EP’en “Holiday Feels” på Hotel Cecil søndag den 12. december 2021.

På “Holiday Feels” har Nabiha formået at skabe en EP fuld af oldschool-vibes og en melodisk storslåethed, som indkapsler følelsen af julestemning og nostalgi med sange som “Just Want You” og “Holiday Feels”. Derfor er det ifølge Nabiha selv kun naturligt, at den gode julestemning skal deles live med det danske publikum næste år:

Julestemningen har lige så stille sneget sig ind på mig, og selvom julen i år ikke bliver helt som jeg kunne have ønsket, er jeg fyldt med håbefulde forventninger til det nye år, og super glad for at kunne gå ud med koncertdatoer til næste jul allerede nu. Jeg har savnet at spille for jer, og jeg glæder mig til at dele musikalske krammere ud. Vi spiller helt særlige akustiske arrangementer af nye numre, mine største sange og spreder den gode julestemning fra the Holiday Feels EP’en. Der er så meget godt at se frem til og jeg glæder mig til det hele.”