Arrangementet er afholdt

Nabiha

Akustisk julekoncert

Det er ikke muligt at afholde koncerten med Nabiha den 12. december 2021, så den er flyttet til den 18. december 2022. Billetter købt til koncerten den 12. december 2021 er også gyldige til den nye koncert den 18. december 2022.

—————————

Nabiha er klar med den gode julestemning, når hun inviterer til akustisk julekoncert med hits og sange fra jule-EP’en “Holiday Feels” på Hotel Cecil søndag den 12. december 2021.

På “Holiday Feels” har Nabiha formået at skabe en EP fuld af oldschool-vibes og en melodisk storslåethed, som indkapsler følelsen af julestemning og nostalgi med sange som “Just Want You” og “Holiday Feels”. Derfor er det ifølge Nabiha selv kun naturligt, at den gode julestemning skal deles live med det danske publikum:

Jeg har savnet at spille for jer, og jeg glæder mig til at dele musikalske krammere ud. Vi spiller helt særlige akustiske arrangementer af nye numre, mine største sange og spreder den gode julestemning fra the Holiday Feels EP’en. Der er så meget godt at se frem til og jeg glæder mig til det hele.”